Готуємося до встановлення нашої святині в Тиврові санктуарієм Матері Божої Цариці Мучеників


Слава Ісусу Христу! Врешті надходить довгоочікуваний травень. Місяць, який є посвячений Матері Божій. В кожному храмі відбуватимуться травневі марійні богослужіння. Уже традиційно розпочинаємо разом святкування перших субот місяця у Тиврові. Та для нас Місіонерів облатів і усіх шанувальників Тиврівської Богородиці це також приготування до дуже важливої духової та водночас історичної події. 5 вересня у нашій святині, у день пам’яті Мучеників ХХ ст. в Україні – відбудеться встановлення санктуарію Матері Божої Тиврівської, Цариці Мучеників.
Запрошуємо Вас до місця, яке відроджується духово і матеріально. Перші суботи місяця це можливість для пребуваючих до Тиврова поломників поглиблювати свою віру, прославляти Бога і Його Непорочну Матір. В цьому році будемо разом з Марією просити Бога про нові покликання до священицького, чернечого та місійного служіння. Почуємо свідчення священиків та богопосвячених осіб, чоловічих та жіночих конгрегації.
Запрошуємо Вас до спільної молитви!
2 травня – „Тож благайте Господаря жнив, щоби послав робітників на свої жнива” (Мт 9,38) Просімо Бога про нові численні: святі покликання.
6 червня – „Ісус побачив чоловіка, який сидів на митниці, і котрий звався Матеєм, та й каже йому: “Іди за Мною!” Той підвівся і пішов слідом за Ним” (Мт 9, 9). Дякуючи за минулий навчальний рік, молімося за дітей і молодь, щоб були уважні до голосу Бога.
4 липня – „Коли ти був молодший, то підперізувався сам і ходив, куди хотів; коли ж постарієш, простягнеш свої руки й інший тебе підпереже та поведе, куди не захочеш” (Йн 21, 18) – Подяка Богу за священиків, богопосвячені особи хворих, похилого віку.
1 серпня – „А з Ним було Дванадцятеро та деякі жінки, які були оздоровлені від злих духів і хвороб” (Мт 8,1) – Молімося про жіночі покликання до служіння Богу, Церкві та людям.
5 вересня – Всеукраїнський День пам’яті постраждалих за віру, встановлення санктуарію Матері Божої Тиврівської, Цариці Мучеників
3 жовтня – „Тож вирушивши у дорогу, зробіть учнями всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа” (Мт 28,19) – Молімося про місійні покликання з України.

Залишити відповідь