Продовжуємо зйомки художнього фільму “Вірити” – сцена про о. Людвіка Вродарчика ОМІ


Слава Ісусу Христу! Після 3-ох місячної вимушеної перерви з огляду на пандемію в Україні пов’язану з вірусом Covіd-19 (короновірус), цієї ночі з 23 на 24 червня врешті ми змогли продовжити зйомки художнього фільму Вірити. Коротко пригадуючи сюжет майбутнього фільму, який розповідає нам про переслідувану Церкву ХХ століття в Україні. До проекту є запрошені знані актори України. Генеральним продюсером фільму є о. Павло Вишковський ОМІ, який є настоятелем Місіонерів Облатів Марії Непорочної і в Україні та Росії.
Сцена яку сьогодні знімаємо говорить нам про подію, яка відбувається в родинному домі Галини, яка важко занемогла. Її діти не знають як її спасти але чують про одного священика Місіонера Облата Марії Непорочної, отця Людвіка Вродарчика ОМІ, котрий має дар зцілення і лікує багатьох бідних людей за допомогою трав та молитви. Саме ця сцена в контексті сьогоднішньої пандемії коронавіруса (Covіd-19) є дуже актуальною з огляду на те, що коли була епідемія червонки, о. Людвік Вродарчик ОМІ незважаючи на небезпеку для власного життя відвідував хворих і лікував їх та заносив до них слово надії, заносив Ісуса Христа. Сьогодні триває беатифікаційний процес Слуги Божого о. Людвіка Вродарчика ОМІ.
Це лише одна із сцен художнього фільму: «Вірити». Слідкуймо за перебігом зйомок та чекаємо на прем’єру фільму про переслідувану Церкву в Україні ХХ ст. Стежити за перебігом зйомок фільму можна на Facebooc: Фільм Вірити

Залишити відповідь