III Всеукраїнський День Молитовної Пам’яті Мучеників за віру в Україні

4 вересня в смт Тиврів у Санктуарії Матері Божої Тиврівської та Мучеників за віру в Україні відбулися урочистості пов’язані з III Всеукраїнським Днем Молитовної Пам’яті Мучеників за віру в Україні.

В урочистості взяли участь 4 єпископи біля 60 священників, представники влади, консул республіки Польща, священнослужитель православної Церкви ПЦУ, богопосвячені особи. семінаристи та біля 800 осіб паломників, які прибули з усієї України.

На початку обходів була спільна молитва перед виставленими Найсвятішими Таїнствами. Далі наступила урочиста Євхаристія, яку очолив Архієпископ Львова Мєчислав Мокшицький. Відразу після Служби Божої ми перенеслися до Меморіалу Мучеників за віру в Україні де відбулася Хресна хода яку проводив Ординарій Кам’янець-Подільської дієцезії Леон Дубравський у намірі України. На закінчення усіх почастували смачним обідом.

Хочемо подякувати усім хто допомагав у приготуванні цих урочистостей нехай Всемогутній бог Вам винагородить та нехай Вас Благословляє. Мученики за віру в Україні моліться за нас.

Залишити відповідь